Національний університет «Львівська політехніка» випустив сорок кваліфікованих магістрів-іноземців

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
магістри-іноземці

23 січня в актовій залі головного корпусу Політехніки відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів магістрам-іноземцям.

Привітати випускників і розділити їхню радість прибули перший проректор університету Олег Матвійків, проректорка з міжнародних зв’язків Наталія Чухрай, очільник відділу роботи з іноземними студентами Сергій Купчак, а також дирекція й представники навчально-наукових інститутів, які обрали студенти.

– Пам’ятайте, що навчання в університеті є цінним тими контактами, що ви тут налагодили – це ваше майбутнє. Ці зв’язки із вашими колегами й викладачами будуть допомагати і вказувати майбутній шлях у вашій кар’єрі. Також хочу, щоб ви подякували своїм батькам: завдяки їхній підтримці ви змогли приїхати в Україну, оплатити навчання і закінчити університет. Бажаю, щоб ваша дорога була цікава, щоб ви змогли реалізувати усі отримані тут знання і стати успішними, – сказав у вітальному слові перший проректор.

Наталія Чухрай висловила сподівання, що здобутий диплом «відкриє новий, ширший і світліший шлях» у житті «випускників-амбасадорів Львівської політехніки».

Як розповів очільник відділу роботи з іноземними студентами Сергій Купчак, серед сорока випускників-іноземців переважають представники таких країн як Марокко, Єгипет та Еквадор. Найбільший попит у гостей викликали Інститут архітектури та дизайну, Інститут будівництва та інженерних систем, Інститут економіки і менеджменту, Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки, Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

З рук своїх наставників новоспечені магістри отримали дипломи та подарунки на згадку про Альма-матер. Приємно зазначити, що для одного із випускників шлях у Львівській політехніці не завершився: Аззауі Хішам з Марокко успішно склав іспити та зарахований аспірантом в Інститут архітектури та дизайну.

випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців випуск магістрів-іноземців