Університет бере участь у проведенні І етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських рефератів «Ядерна енергія і світ»

Українське ядерне товариство
Заставка конкурсу

Українське ядерне товариство оголосило про початок Всеукраїнського конкурсу рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ» 2022 року, який відбувається за участю профільних закладів вищої освіти – Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Одеська політехніка», Національного університету «Львівська політехніка», Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, а також Вінницького національного технічного університету.

Учасниками конкурсу можуть бути учні старшої школи (9–11 класів), молодь ліцеїв та гімназій, які цікавляться різними аспектами вивчення ядерної фізики та ядерної енергетики та прагнуть розкрити свої творчі здібності. На конкурс приймають індивідуальні роботи у формі реферату або науково-дослідницької роботи, у яких відображено результати аналізу чи досліджень автора з обраної теми.

Конкурс відбуватиметься за два етапи. І етап (відбірковий) проходитиме до 1 квітня 2022 року у визначених організаторами містах України. Зокрема, організаційні заходи І етапу в місті Львові здійснюватиме Національний університет «Львівська політехніка».

ІІ етап (фінал) відбудеться у квітні-травні 2022 року. Для участі у фіналі конкурсу організатори І (відбіркового) етапу до 10 квітня 2022 року надсилають три кращі роботи. На цьому етапі за результатом розгляду та оцінки робіт журі визначає переможців.

Переможці, які вибороли І, ІІ, ІІІ місця та додаткове заохочення, отримують цінні призи.

Докладніше – на сайті організаторів