Учні Дрогобицького ліцею побували на Дні відкритих дверей у Львівській політехніці

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з відвідин

25 лютого 2023 року до нашого Університету на День відкритих дверей кафедри систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій завітали учні Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради Львівської області. Представники кафедри, деканату ІКНІ та IT-компаній провели захід і дали відповіді на запитання. На учнів чекало багато цікавих активностей: майстер-класи, екскурсія кафедрою та багато чого іншого.

Після цих заходів ліцеїсти мали продовження екскурсії головним корпусом Університету. За сприяння працівників Музею історії Львівської політехніки та Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації діти оглянули Актову залу, де можна помилуватись картинами Яна Матейка, а також залу Захарієвича.

Зараз Львівська політехніка та Дрогобицький ліцей Дрогобицької міської ради працюють над укладанням угоди про співпрацю з метою подальшої спільної роботи в напрямі профорієнтації та залучення учнів до продовження навчання в нашому Університеті.

Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин