Учасники спільного проєкту Sigma Software University та Львівської політехніки вперше зустрілися офлайн

Sigma Software University
Фото із зустрічі

Нещодавно відбулася перша офлайн-зустріч учасників спільного проєкту Sigma Software University та кафедри систем штучного інтелекту Національного університету «Львівська політехніка». Що за проєкт, як так офлайн і що ж там було?

Що за проєкт?

R&D for students – проєкт, який став продовженням співпраці Sigma Software University та кафедри систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки. Головна мета ініціативи – вивчення й застосування на практиці студентами вишу методів та алгоритмів Machine Learning (ML). У програмі беруть участь студенти ІІІ курсу Національного університету «Львівська політехніка», які влітку минулоріч успішно завершили Data Science Summer School.

Офлайн?

Проєкт розпочався ще у березні та проходив лише в онлайн-форматі. У зв’язку з карантинними обмеженнями учасники жодного разу не бачилися у реальному житті. Але щойно ситуація покращилася, відбулася перша офлайн-зустріч. Звісно, що відбулась вона у стінах гостинного офісу Sigma Software.

Годі й казати, що живе спілкування з викладачем програми, експертом з ML та Senior Software Developer Михайлом Дубовим стала супермотивацією для усієї групи.

Михайло поставив перед учасниками нові завдання. Зараз вони зосереджені на вивченні методів машинного навчання, що стосуються регресійного аналізу, дерев рішень, кластеризації, часових рядів.

Про плани

Проєкт триватиме до кінця червня. Проте задля досягнення реальних успіхів ментор радить своїм студентам не зупинятися та продовжувати працювати над розв’язанням практичних завдань.

У глобальних планах є інтернатури за напрямом Data Science, а у серпні заплановано новий набір у Data Science Summer School.