Учасники програми «Creative Spark» продовжують розвивати свої підприємницькі навички у сфері креативної економіки

Tech StartUp School Львівської політехніки
Учасники програми «Creative Spark»

Упродовж останніх декількох тижнів тренери «Creative Spark», новітньої освітньої програми з розвитку підприємництва, розробленої спільно з Кінгстонським університетом (Лондон), провели успішні навчання у багатьох містах України.

Зокрема, команда Tech StartUp School відвідала Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Київ, Ізмаїл, Миколаїв, Шостку, Одесу, де учасники програми дізнались про те, як працювати над власним проектом та презентувати ідеї на пітчингу, навчились розвивати своє креативне мислення, працювати над власними ідеями, довідалися про фінансові, маркетингові та інші складові, що знадобляться під час розробки проекту.

Як зазначає один з тренерів програми «Creative Spark» Наталія Іванкова, переважно учасниками програми були студенти, активна креативна молодь, викладачі, які хочуть отримати новий досвід подання матеріалу, молоді підприємці, які шукають шляхи покращення своїх бізнес-навичок або хочуть знайти потенційних партнерів для свого бізнесу.

Навчання у рамках програми відбувається у форматі трьох зустрічей. Спочатку відбувається презентаційна зустріч, де тренери діляться рекомендаціями, порадами та лайфхаками, які б могли допомогти у пошуку ідей. Опісля – дводенний навчальний табір, де подають багато практичних кейсів та бізнес-ігор. Підсумком навчання для учасників стануть пітчинги власних ідей та розробок, які відбудуться у червні.

Найближчим часом команда «Creative Spark» планує знову відвідати Тернопіль, Одесу та Миколаїв.

Учасники програми «Creative Spark» Учасники програми «Creative Spark» Учасники програми «Creative Spark» Учасники програми «Creative Spark»