У стартап-школі Університету завершилося навчання за програмою «ПроІТ» у My Growth Club

My Growth Club
У Tech StartUp School завершилося навчання за програмою «ПроІТ»

13 червня 2018 року в Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» відбулося підсумкове заняття в MG-Club, на якому учасники курсу презентували власні доповіді на такі теми як «Тайм-менеджмент», «Емоційний інтелект», «Постановка цілей», «Корфбол», «Back end front end», «Роль в ІТ компанії (розробник і менеджер проекту) та багато інших. Також відбулося урочисте вручення сертифікатів усім учасникам про завершення навчання в MG-Club.

Нагадаємо, що My Growth Club – клуб інтелектуального розвитку майбутнього винахідника за програмою «ПроІТ», соціально-культурний проект громадської організації Tech StartUp School та ГО «Територія Ініціативної Молоді» у галузі освіти, який переміг у конкурсі «Зробимо Львів кращим» та реалізовується за фінансової підтримки управління освіти Львівської міської ради.

ПроІТ – цикл лекцій, воркшопів та майстер-класів, який охоплює сферу ІТ загалом та має на меті розкрити підліткам напрями роботи, особливості організації процесів і дати можливість відчути себе в професії.

навчання за програмою «ПроІТ» навчання за програмою «ПроІТ» навчання за програмою «ПроІТ»