У Tech StartUp School Львівської політехніки відкриють лабораторію робототехніки

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка заходу

16 лютого в аудиторії 301 Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Академіка Колесси, 2) відбудеться відкриття лабораторії робототехніки, яка має широкий спектр обладнання для практичного застосування.

Програма заходу

  1. Презентація можливостей лабораторії та використання колаборативних роботів Universal Robots UR10e та Dobot MG400.
  2. Обговорення перспектив співпраці Університету з представниками державної влади й бізнесу щодо вдосконалення освітніх програм, проведення лабораторних занять, досліджень та розвитку R&D.

Учасниками заходу будуть представники проєкту USAID «Економічна підтримка України» (онлайн), викладачі Львівської політехніки, стейкхолдери та роботодавці напряму ІТ та комп’ютерних технологій.

Організатори запрошують стейкхолдерів, студентів та викладачів приєднатися до відкриття лабораторії і в подальшому підтримувати її роботу й розвиток робототехніки в Україні.

Початок заходу о 16:00. Деталі за телефоном +380 (67) 938-52-73.

Приєднуйтесь та ставайте лідерами змін!

Відкриття лабораторії здійснюється в межах проєкту «Кращі технічні навички та інклюзивні умови для розвитку робочої сили в машинобудівному секторі України» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».