У Tech StartUp School Львівської політехніки відбувся дводенний табір «Робототехніка та інтернет речей»

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото із заходу

Буткемпи – гарна нагода учасникам навчальної програми відпрацювати на практиці набуті знання, а також познайомитись один з одним та з викладачами.

У дводенному таборі «Робототехніка та інтернет речей» 20 учасників проєкту «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО» працювали в TinkerCad, програмували на С++, збирали й програмували роботів, презентували та обговорювали результати.

«Класно, цікаво, корисно проведений час на дводенному буткемпі в Tech StartUp School. Чудова можливість навчитись, дізнатись чогось нового, поспілкуватися з професіоналами своєї справи, а також реалізувати проєкт майбутніх стартапів. Дякую за надану можливість спробувати себе у сфері робототехніки та інтернету речей. Продовжуємо вдосконалювати свої проєкти», – поділилася враженнями від табору учасниця проєкту Оля Свистун.

Табір провели працівники Національного університету «Львівська політехніка» – старший викладач кафедри систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Роман Гасько та інженер інноваційних проєктів Петро Сасник.

Докладний фоторепортаж – на сторінці Tech StartUp School у соцмережі Фейсбук.