У рамках Угоди між Україною та ЄІБ розпочався процес закупівлі послуг Консультанта з проєктування та нагляду

Проректор з НВР Львівської політехніки
Європейський Інвестиційний Банк

У рамках реалізації Фінансової Угоди між Україною та Європейським Інвестиційним Банком (ЄІБ) від 19 грудня 2016 р. щодо проєкту «Вища освіта України» розпочався процес закупівлі послуг Консультанта з проєктування та нагляду для університетів Етапу І проєкту.

Запит на виявлення зацікавленості за закупівлею № UHE/CS/QCBS-01 «Послуги з проєктування та нагляду» доступний за такими посиланнями:

Додаткова інформація

Спільним наказом 6 університетів за узгодженою МОН та ЄІБ процедурою сформовано об’єднаний тендерний комітет.

Члени тендерного комітету від Національного університету «Львівська політехніка»:

  • Крайовський Володимир Ярославович – проректор з НВР, керівник робочої групи з реалізації проєкту;
  • Пашкевич Володимир Зеновійович – головний інженер університету;
  • Дайко Богдан Мирославович – інженер технічного відділу.

Хронометраж розвитку подій з реалізації цього проєкту (прогнозований)

  1. На початку 2020 року будуть підписані угоди між ректорами шести ЗВО і Міністерством фінансів України, Міністерством освіти і науки України про виділення коштів.
  2. В 2020 році переможець тендерних процедур виконає роботи з виготовлення проєктно-кошторисної документації (ПКД), а також буде проведено державну будівельну експертизу ПКД.
  3. Загалом енергозберігаючий проєкт «Вища освіта України» передбачає проведення робіт з утеплення зовнішніх огороджувальних конструкцій, заміну вікон на енергоефективні металопластикові, заміну систем опалення, вентиляції і гарячого водопостачання, а також – систем освітлення (на енергоефективне LED-освітлення) у 13 навчальних корпусах та 9 гуртожитках Університету. В 2021 році переможцем тендерних процедур розпочнуться роботи на перших 5 об’єктах.