У рамках проєкту EuApp відбувся круглий стіл щодо ставлення студентської молоді до євроінтеграційних процесів

Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини
Фото із круглого столу

У рамках проєкту Erasmus+ напряму Jean Monnet «Європейська інтеграція України – історичні аспекти» (101085299 – EuApp – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH, European integration of Ukraine – Historical aspects) 23 квітня 2024 року в Національному університеті «Львівська політехніка» в офлайн-форматі відбувся круглий стіл на тему «Студентська молодь про проблеми та перспективи євроінтеграційних процесів України у сучасних умовах».

На сучасному етапі розвитку України питання євроінтеграції залишається надзвичайно актуальним та потребує уваги до шляхів заохочення молоді в усіх сферах діяльності країни. Саме від молоді залежить майбутнє нашої держави. Молодь – це та головна частина суспільства, у якої є великий потенціал, енергія, прагнення до всебічного розвитку та відкритість до інновацій.

Метою заходу було виявити ставлення студентської молоді до євроінтеграційних процесів в Україні та з’ясувати які проблеми і перспективи молодь вбачає у них.

Організатори – кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини Інституту гуманітарних та соціальних наук і кафедра вищої математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки.

Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу