У рамках навчальної практики для студентів-біотехнологів відбулась онлайн-зустріч на тему «Робота в T.B. Fruit»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Скріншот з онлайн-зустрічі

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки інтенсивно продовжує залучати провідних роботодавців до проведення онлайн-лекцій та презентацій, на яких студенти можуть ознайомитись з інноваційними тенденціями у галузях хімічної та харчової промисловості. Цей формат проведення дає можливість студентам поспілкуватися з представниками компаній, задати питання, почути практичні поради, дізнатись про програми стажування на виробництві, кар’єрний розвиток та можливості подальшого працевлаштування.

Одну з таких онлайн-зустрічей провела Наталя Демчишак – директор з якості T.B. Fruit UA та MD на тему «Робота в T.B. Fruit».

T.B. Fruit – українська група компаній із замкненим циклом виробництва (вирощування сировини-переробка-транспортування). Сьогодні T.B.Fruit – лідер українського ринку та провідний за потужністю виробник концентрованих соків у Європі. Компанія інвестує значні кошти в модернізацію наявних підприємств, впровадження більш ефективних технологій.

Зустріч організували викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології ІХХТ доцент Роксолана Конечна й асистент Наталія Монька за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі