У рамках Наукових фестин Львівської політехніки відбудеться показ колекції арт-одягу дизайнера Наталії Король

Соломія Матвій, відділ маркетингу та інноватики Львівської політехніки
показ колекції арт-одягу

20 квітня 2018 року в рамках фестивалю науки та інтелекту «Наукові фестини» у Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться показ колекції вовноваляного еко-одягу від дизайнера Наталії Король.

Цей захід стане вагомою подією наукового фестивалю, адже має на меті продемонструвати актуальний напрям еко-моди, який набирає обертів на подіумах та в повсякденному житті й поєднує в собі природні, екологічні матеріали, яскраві і глибокі природні кольори та неповторність навколишнього світу.

Студія «Королівство вовни» спеціалізується виключно на вовноваляному безшовному одязі, який є красивим та модним сучасним живим еко-текстилем. Ручна робота відроджує старовинні технології авторського одягу, проте створені моделі не схожі на старе минуле – вони створені для сучасної жінки, яка сміливо маніпулює формами і стилем свого гардеробу. Для виготовлення сучасного авторського одягу за старим ремеслом використовують натуральну шерсть та шовк.

Докладніше про показ колекції арт-одягу дизайнера Наталії Король

Нагадаємо, що фестиваль «Наукові Фестини» у Львівській політехніці пройде цьогоріч 20 квітня з 11:00 на території поблизу головного корпусу Університету і презентує понад 30 локацій для демонстрацій наукових винаходів, мистецьких заходів та оригінальних перформансів, які мають продемонструвати усім присутнім перспективи української науки та освіти.

Для зручності обміну інформацією на офіційному сайті Університету є спеціальна сторінка Наукові фестини у Львівській політехніці з найсвіжішими новинами про захід.

показ колекції арт-одягу
Приєднані файли