У провідних університетах України, зокрема в Політехніці, здійснюватимуть дуальну підготовку за ІТ-спеціальностями

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

SoftServe спільно з провідними українськими університетами запускають оновлені програми підготовки за ІТ-спеціальностями з елементами дуального навчання.

Завдяки проєкту майбутні фахівці зможуть отримати сучасну технічну підготовку та досвід роботи під час навчання, що допоможе студентам працевлаштуватися після випуску та мінімізує дефіцит спеціалістів української ІТ-індустрії.

«Підготовка спеціалістів для української ІТ-індустрії є стратегічним завданням SoftServe. Ми продовжуємо реалізацію проєкту навіть в умовах війни, адже мусимо дивитися у майбутнє та розвивати молоді таланти сьогодні, аби ІТ-індустрія була готова до стрімкого розвитку після завершення війни», – коментує співзасновник і член Ради директорів SoftServe Тарас Кицмей.

Елементи дуальної освіти з вересня запроваджують у Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» та Національному університеті «Львівська політехніка» (Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій, кафедра систем штучного інтелекту, й Інститут прикладної математики та фундаментальних наук, кафедра прикладної математики).

Набір на освітні програми розпочнеться 29 липня 2022 року, цьогоріч на всіх дуальних спеціальностях очікують близько 1000 студентів.

Ознайомитися з порядком і умовами вступу на кожну зі спеціальностей можна на відповідних сайтах, зокрема:

Реєструйтеся для отримання додаткової інформації про всі навчальні можливості SoftServe.