У Львівській політехніці відбулася Міжнародна конференція «Наративи у сучасному музеї: досвід України та Литви»

Кафедра ІМКС Львівської політехніки
на конференції «Наративи у сучасному музеї: досвід України та Литви»

24 жовтня кафедра історії, музеєзнавства і культурної спадщини Національного університету «Львівська Політехніка» провела Міжнародну науково-практичну конференцію на тему «Наративи у сучасному музеї: досвід України та Литви». Конференція відбулася в рамках виконання спільних українсько-литовських програм як частина проєкту «Музей як простір полілогу домінуючих та альтернативних наративів: від теорії до практики».

Учасниками заходу стали понад двадцять фахівців у сфері музейної справи з усіх регіонів України, партнери Львівської політехніки – викладачі Вільнюського університету, широке коло наукової спільноти Львова та студенти.

Доповіді учасників проєкту спричинили жваву дискусію, особливо корисним для професійної спільноти стало проведення Круглого столу наприкінці заходу, в ході якого було напрацьовано рекомендації щодо реалізації політики та культури пам’яті для музейних працівників.

на конференції «Наративи у сучасному музеї: досвід України та Литви» на конференції «Наративи у сучасному музеї: досвід України та Литви» на конференції «Наративи у сучасному музеї: досвід України та Литви»
Приєднані файли