У Львівській політехніці відбулася презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні»

Прес-служба Львівської політехніки
презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні»

Днями у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні». Організував захід відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету за сприяння кафедр маркетингу та логістики, менеджменту організацій, менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту.

Виступаючи перед студентами, нещодавній випускник Львівської політехніки, а нині аналітик продаж у компанії Петро Галюк детально розповів про можливості та зміст навчання у бізнес-академії, поділився власною історією кар’єрного успіху, яка розпочалася саме з проходження відбіркових тестів для навчання у Бізнес-академії компанії.

Натомість керівник планування комерційних активностей «Філіп Морріс в Україні» Наталія Волчкова повідомила присутнім важливу інформацію про компанію, працевлаштування у ній та перспективи кар’єрного зростання.

Бізнес-академія – це цікавий і корисний пізнавальний навчальний курс, що дозволяє зрозуміти, як функціонують структурні підрозділи великої міжнародної FMCG-компанії, йдеться, зокрема, про систему продаж, маркетингу та інновацій. Участь у ній не лише дає змогу зрозуміти, як працює велика міжнародна комерційна структура, а й побачити власну реальну перспективу стати частиною цієї команди.

– Найкращі із претендентів, – наголосила Наталія Волчкова, – отримують шанс долучитися до програм стажування «INKOMPASS» або «Aspire». За статистикою минулих років, понад 40 відсотків наших інтернів були слухачами Бізнес-академії. Заняття будуть проходити в регіональному офісі компанії у Львові. Тривалість курсу – один місяць, заняття проводяться щосуботи. Слухачами академії можуть стати студенти ІІІ–VI курсів з рівнем володіння англійської не нижче Upper-intermediate.

Процес відбору: CV англійською мовою, онлайн-тестування, запрошення до академії. Заявку можна подати на сайті Бізнес-академії. Дедлайн – 7 листопада 2018 року.

презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні» презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні» презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні» презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні» презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні» презентація Бізнес-академії компанії «Філіп Морріс в Україні»