У Львівській політехніці працюватиме пункт реєстрації на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні

За матеріалами ЗІК
Герб Львівської політехніки

З 6 лютого 2017 року розпочинається реєстрація на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації. Особливістю ЗНО-2017 є те, що для отримання документа про середню освіту – атестата – випускники повинні здати три предмети ДПА у формі ЗНО. Про це під час прес-конференції щодо ЗНО-2017 розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

– Випускники загальноосвітніх навчальних закладів реєструватимуться у своїх навчальних закладах. У кожній школі є людина, відповідальна за реєстрацію на ДПА та ЗНО. Випускники коледжів, системи профтехосвіти минулих років реєструються самостійно. Вони можуть це зробити вдома або ж звернутися у пункти реєстрації, яких у Львівській області чотири: у приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», вищого навчального закладу «Приватне акціонерне товариство «Львівський інститут менеджменту» та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Гжицького, – повідомила Лариса Середяк.

Пункт реєстрації у Львівській політехніці буде розташований в ауд. 213 І навчального корпусу Університету (вул. Карпінського, 2/4). Дні роботи – з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 17:00, обідня перерва – з 13:00 до 14:00. Телефон: (032) 258-25-87.