У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-4» завершилася Міжнародна літня англомовна школа

Катедра української мови Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Блискавично минув тиждень Міжнародної літньої англомовної школи в навчально-оздоровчому таборі Університету «Політехнік-4». Цьогоріч вона була десятою, ювілейною, тобто особливою.

Учасники Літньої школи провели незабутніх 6 днів разом, навчаючись і відпочиваючи. Викладачі різних катедр Львівської політехніки (української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук, педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти, зовнішньоекономічної та митної справи, менеджменту і міжнародного підприємництва, маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту, будівельних конструкцій та мостів, автомобільних доріг та мостів Інституту будівництва та інженерних систем, прикладної лінгвістики Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій, спеціалізованих комп’ютерних систем Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології, обчислювальної математики та програмування Інституту прикладної математики та фундаментальних наук та інших) ділилися своїм педагогічним досвідом і професійними навичками.

Цікаві тренінги, квести, вікторини, змагання – не було можливості знудьгуватися жодному учасникові. Особливо пізнавальними стали практичні заняття з носіями англійської мови Ґленом Андерсоном та Беном Стюардом. Не оминули увагою й рідну, українську. Старший викладач катедри української мови Ірина Ментинська провела мовну вікторину «Ну що б, здавалося, слова…», де всі, дорослі й діти, змогли перевірити свої знання солов’їної та вдосконалити мовні навички.

Подбали також про найменших учасників табору: конкурси, ігри, спортивні змагання, талант-шоу не залишили байдужими нікого. Позитивні емоції, добрий настрій, дитячий сміх – прості речі, які так потрібні нам сьогодні.

Особливо подяку учасники висловлюють натхненниці й організаторці Міжнародної літньої англомовної школи Наталії Мукан, професорці катедри педагогіки та інноваційної освіти, і директорові табору «Політехнік – 4» Іванові Тюрдю за чудові умови та фантастичну атмосферу!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи