У Науковому парку SID City Львівської політехніки обговорили перспективи розвитку креативних індустрій регіону

Департамент економічної політики ЛОДА
Фото із заходу

У Науковому парку SID City Національного університету «Львівська політехніка» обговорили можливості та загрози на шляху розвитку креативних індустрій регіону.

Думками щодо сильних і слабких сторін розвитку цього пріоритету смарт-спеціалізації в рамках робочої групи обмінялися представники влади, науки та бізнесу Львівщини, зокрема Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Львівської міської ради, Національного університету «Львівська політехніка», Tech StartUp School, та представники креативних галузей (ІТ, надання інформаційних послуг, діяльність у сфері дизайну, творчості, мистецтва та розваг, виробництво аудіо, відео продукції та рекламних матеріалів, виробництво ювелірних виробів тощо).

За підсумками зустрічі:

  • напрацьовано пропозиції до SWOT-матриці з креативних індустрій;
  • сформульовано попереднє бачення розвитку галузі креативних індустрій регіону на найближчі 10 років.

Організатори заходу вдячні всім учасникам за продуктивну та натхненну працю і продовжують роботу над розробкою Стратегії смарт-спеціалізації Львівщини та Дорожньою картою впровадження плану дій для креативних індустрій. Крім цього, результатами роботи будуть пропозиції щодо вдосконалення механізмів підтримки пріоритетних видів економічної діяльності у сфері креативних індустрій в рамках обласних цільових програм, а також напрацьовані спільні проєкти.

Охочі долучитись до робочої групи «Креативні індустрії» на наступних зустрічах можуть зареєструватися або звернутися до координатора – Назара Подольчака.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу