У Науково-дослідному центрі «Демос» відбувся вебінар на тему архітектури підприємства

Науково-дослідний центр «Демос» Львівської політехніки
Заставка заходу

Тему трансформації фундаментальних засад управління підприємствами було розглянуто на черговому вебінарі під назвою «Архітектура підприємства: що це таке і як практично вона реалізується в системі (на прикладі OrbusINFINITY)», проведеному в Науково-дослідному центрі соціальної й демографічної політики та управління «Демос» Національного університету «Львівська політехніка». Захід відбувся з ініціативи Сергія Яртися, професійного консультанта iServer365, фахівця з тривалим досвідом роботи у цій сфері. Зустріч було організовано за підтримки викладачів з кафедри теоретичної та прикладної економіки та студентів групи ЕКСЕі-11. У роботі вебінару взяли участь колеги з різних навчальних закладів Львова, усі, хто виявив інтерес до цієї теми.

Робота вебінару мала на меті кілька завдань:

  • організувати «мініпрокачування» знань та навичок для частини аудиторії, яка працює у світі ІТ, і може говорити про сильні та слабкі сторони майбутнього ведення бізнесу;
  • передати досвід і дух роботи аналітика, менеджера ІТ-фірми тим, хто мріє скерувати свій ентузіазм у сферу управління підприємством;
  • оптимізувати власну профорієнтаційну роботу членів команди НДЦ «Демос» на шляху реалізації вступної кампанії літа 2023 року, спробувавши об’єднати сили викладацького складу, студентів старших курсів та зацікавлених РH-рів від бізнесу у спільній роботі.

Усі присутні з великою вдячністю відзначили, що час, який виділили на цю зустріч, не минув марно.

На завершення керівник НДЦ «Демос» Уляна Садова нагадала про горизонти вступної кампанії в Національному університеті «Львівська політехніка», про те, що предметний дискурс професіоналів має мати й продовження – інтерес випускників шкіл здобувати вищу освіту.

Докладніше – у доданому файлі.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу