У Міжнародний день безпечного інтернету асистентка кафедри СКС розповіла учням про важливість правил безпеки

Кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем Львівської політехніки
Фото з уроку

У Міжнародний день безпечного інтернету, 6 лютого, асистентка кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки Роксолана Оберишин провела виховну годину для десятикласників Навчально-виховного комплексу «Школа-гімназія Шептицьких» та урок про безпечний інтернет для другокласників початкової школи «Первоцвіт».

На виховній годині для десятикласників представниця Університету розглянула права й обов’язки молоді та дітей в інтернеті, зокрема теми тролінгу, кібербулінгу, секстінгу та фрепінгу. Основним завданням цієї зустрічі було донести до дітей те, що важливо контролювати контент, який вони створюють та споживають. Адже дуже важливо подбати про свою безпеку в інтернеті, особливо зараз, коли війна йде не тільки на фронті, а й в інформаційному просторі.

Другокласники також є активними користувачами інтернету, тому їм теж важливо з раннього віку наголошувати на правилах безпечного користування інтернетом. Під час уроку мова йшла про безпечні й небезпечні сайти, посилання та важливість нерозголошення приватних даних.

Заставка заходу Фото з уроку Фото з уроку Фото з уроку Фото з уроку