У межах проєкту Ukraine Global Faculty відбудеться лекція з біонеорганічної хімії

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Фрагмент заставки заходу

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти триває проєкт Ukraine Global Faculty, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топексперти та підприємці читатимуть онлайн-лекції для української аудиторії.

9 січня 2024 року завідувачка кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії Рейнсько-Вестфальського технічного університету Аахена (Німеччина) Соня Геррес-Павліс (Sonija Herres-Pawlis) проведе лекцію From lactide to Polylactide, mechanisms and catalysts.

На лекції розглядатимуть такі поняття, як синтез лактиду, біопохідні ресурси, синтез PLA, типові каталізатори, координаційно-вставний механізм, механізм активованого мономеру, кінетика, одноцентрові каталізатори, переваги та недоліки каталізаторів.

Початок лекції о 19:00.

Реєстрація

Після трансляції слухачі самостійно зможуть згенерувати сертифікат про участь в особистому кабінеті UGF. Опція доступна впродовж 3 днів з дати проведення лекції. Запис можна буде прослухати в особистому кабінеті на 4-й день від дати її проведення.