У межах програми Erasmus+ Львівську політехніку відвідала представниця словенського Приморського університету

ЦМО Львівської політехніки
зустріч з пані Удович

13 червня у межах програми академічної мобільності Erasmus+ КА107 Львівську політехніку відвідала представниця Приморського університету (м. Копер, Словенія) пані Лідія Удовіч.

У зустрічі з пані Удович, яка відбувалася в Центрі міжнародної освіти Університету, взяли участь керівник ЦМО професор Наталія Гоц, завідувач кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини професор Поліна Вербицька, провідний спеціаліст ЦМО Наталія Рожанківська й асистент кафедри ІМКС Ірина Гнідик.

Лідія Удовіч за запрошенням кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини Львівської політехніки представила основні напрацювання гуманітарного факультету Приморського університету. Під час зустрічі обговорили перспективи подальшої співпраці з Приморським університетом, намічено розроблення науково-освітніх проектів у площині історії українців Балканських країн, культурної спадщини, музейної справи та сучасних інноваційних технологій, розвиток програм академічної мобільності для студентів, викладачів та адміністративних працівників.