У Львівській політехніці визначили, у якому форматі розпочнеться новий навчальний рік

Центр комунікацій Львівської політехніки
Львівська політехніка

Студенти Національного університету «Львівська політехніка» 2-4 курсів бакалаврату та 2 курсу магістратури (освітньо-наукові програми) розпочнуть навчання 16 серпня у дистанційному форматі.

Відповідний наказ видали у Львівській політехніці на виконання розпорядження МОН України від 27.06.2022р. №1/7035-22 «Про підготовку до початку та особливості організації освітнього процесу в 2022/23 навчальному році».

У наказі зокрема зазначено:

«Для здобувачів вищої освіти другого-четвертого курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, других курсів другого (магістерського) рівня (для освітньо-наукових програм) та третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти: навчальні заняття в осінньому семестрі 2022/23 н.р. розпочати онлайн у формі відеоконференцій відповідно до затверджених графіків навчального процесу (наказ №318-1-10 від 29 червня 2022 року) та укладеного розкладу навчальних занять».

Студенти першого курсу бакалаврату розпочнуть навчання 15 вересня, а магістри першого курсу ― 1 жовтня. Для них попередньо планують аудиторне навчання.

Приєднані файли