У Львівській політехніці відбувся урочистий випуск учасників молодіжного проєкту Junior MBA

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з випуску

До проєкту, що діяв у межах інноваційного простору Smart Space, долучилося понад 200 учасників із різних громад області. Завдяки цьому вони здобули доступ до якісних освітніх і культурних послуг європейського рівня, розкрили свій творчий потенціал і підприємницькі здібності, набули відповідних навичок для провадження бізнесу, навчилися креативно мислити та втілювати свої ідеї в життя за допомогою менторської підтримки.

Позаду дев’ять місяців плідної роботи, що подарували незабутні враження, безліч нових знань і міцні дружні зв’язки. За цей час проєкт Junior MBA став справжньою платформою для саморозвитку та реалізації молоді. Учасники з Ходорівської, Стрілківської, Підберізцівської, Шегинівської, Солонківської, Мостиської та Львівської громад мали змогу не лише здобути нові знання та навички, а й знайти однодумців, налагодити ділові контакти та зарядитися мотивацією для досягнення своїх цілей.

Серед учасників із львівських освітніх закладів були учні Ліцею міжнародних відносин імені Василя Стуса, Фізико-математичного ліцею, Ліцею імені Василя Симоненка, Ліцею № 5 імені Кокорудзів, ліцею «Львівський».

Випускниця проєкту, івент-менеджерка, волонтерка і пластунка Таїсія Ярош цьогоріч удруге брала участь у програмі Smart Space. Дівчина впевнена, що саме тренінги допомогли їй створити ідею власного проєкту та почати його втілювати.

— Зараз я разом із командою працюю над створенням і розвитком Wellness — спільноти для людей, які цікавляться здоровим способом життя та прагнуть органічно ввести його у свою рутину, — розповідає Таїсія.

За весь час дії проєкту почесними гостями його різних заходів були знані особи, зокрема перший проректор Львівської політехніки Олег Матвійків, начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як, заступниця начальника управління з питань освітньої політики міського управління освіти Галина Пирин, керівниця напряму навчання та розвитку в корпоративному університеті ELEKS University та викладачка університету ІТ-СТЕП Олександра Мокій, керівниця освітніх партнерств ІТ-компанії SoftServe з університетами Львова, зокрема з Львівською політехнікою, Ольга Доля, завідувач кафедри менеджменту організацій ІНЕМ Олег Карий, програмний менеджер компанії SoftServe Андрій Довбуш.

Як влучно зазначила Ольга Доля, майбутнє належить тим, хто вірить у красу своєї мрії. А на думку Олега Матвійківа, завдяки проєкту можна визначитися зі своїм майбутнім, розкрити для себе безліч перспектив.

— Адаптована для молоді MBA-програма формує комплексне розуміння бізнесу як процесу. Ми розвиваємо в наших учасників підприємницьке мислення: креативність, уміння бачити можливості, які відкриваються. Все це — для генерації унікальних ідей і створення якісно нових бізнес-рішень, — зазначила засновниця й організаторка проєкту, доцентка кафедри адміністративного та фінансового менеджменту ІАДУ Львівської політехніки Ірина Андрушків.

Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску