Еко-вікенд у Львівській політехніці: юним – про збереження природи

Прес-служба Львівської політехніки
на Еко-вікенді
Еко-вікенд у Львівській політехніці викликав жваве зацікавлення у всіх присутніх. Адже вони доторкнулися до науки, ставши безпосередніми учасниками багатьох цікавих експериментів та конкурсів

22 вересня у Національному університеті «Львівська політехнік» відбувся цікавий і захоплюючий захід – Еко-вікенд. Поблизу четвертого корпусу Університету, де стартувало свято, зібралися студенти і викладачі, школярі та всі небайдужі до екологічної проблематики, що набула сьогодні особливої актуальності.

Учасників Еко-вікенду привітали проректор з наукової роботи Львівської політехніки професор Наталія Чухрай, завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування професор Мирослав Мальований, інші промовці.

У рамках цього незвичайного проекту відбулися різноманітні конкурси та змагання. Загалом Еко-вікенд мав такі тематичні напрями: еко-лекції, еко-простір, еко-одяг, еко-розваги, еко-дозвілля, еко-харчування, еко-проекти та еко-грамотність.

Гостей та учасників навчили «ТвориТи простір», у якому вони зможуть повноцінно себе розкрити і реалізувати давні мрії, вони стали еко-споживачами, навчалися правильно сортувати сміття тощо.

А ще відвідали лабораторію відновлювальних джерел енергії, де пояснення надавав директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Університету Олександр Захар’яш. За його словами, така форма заходу народилася в науковому середовищі та серед людей, які зацікавлені у позитивних змінах в освіті. Науковці та викладачі мають змогу поділитися своїми знаннями, зокрема в галузі екології, розказують юним про свої здобутки.

Еко-вікенд у Львівській політехніці викликав жваве зацікавлення у всіх присутніх. Адже вони доторкнулися до науки, ставши безпосередніми учасниками багатьох цікавих експериментів та конкурсів. Більшість із гостей висловили побажання, аби подібні заходи проводили в Університеті регулярно.

на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді на Еко-вікенді