У Львівській політехніці відбулася XVIІ Міжнародна науково-технічна конференція TCSET’2024

Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки
Фото з конференції

Під егідою IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 8–12 жовтня 2024 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася XVIІ Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні проблеми в радіоелектроніці, телекомунікаціях та комп’ютерній інженерії» (17th International Conference on Advanced Trends in Radioelectronics, Telecommunications and Computer Engineering, TCSET’2024).

Метою конференції є обмін результатами наукових досліджень у галузі електроніки, радіотехніки та інфокомунікацій і сприяння розвитку автоматизованих методів розроблення й виробництва радіоелектронних, телекомунікаційних та комп’ютерних засобів.

У цьому представницькому науковому зібранні взяли участь понад 90 учених із шести країн (Україна, Німеччина, США, Польща, Словаччина, Китай), які презентували 110 доповідей як офлайн, так і в онлайн-форматі. Статті за матеріалами доповідей на конференції буде опубліковано IEEE Library та проіндексовано в наукометричних базах даних Web of Science та Scopus.

Конференція TCSET-2024 є продовженням однойменних міжнародних науково-технічних конференцій, проведених у Національному університеті «Львівська політехніка» починаючи з 1992 року й до сьогодні.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції