Запрошує міжнародна компанія: у Львівській політехніці відбулася презентація Jabil Circuit Ukraine LLC

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
презентація Jabil Circuit Ukraine LLC

Відділ працевлаштування Львівської політехніки організував у ХІ навчальному корпусі презентацію американської компанії Jabil Circuit Ukraine LLC, на яку запросили студентів ІІІ–VІ курсів ІТРЕ, ІІМТ, ІКТА та ІЕСК.

Як відзначив начальник відділу працевлаштування університету Олег Логуш, Політехніка вже давно співпрацює з цією компанією – другою у світі з виробництва надвисокочастотних широкосмугових цифрових радіорелейних систем передачі даних, – є доброю базою практик і стажування для наших студентів, зокрема з Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки. Вона навіть обладнала на кафедрі електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій свою лабораторію, аби студенти на місці вчилися працювати на їхньому обладнанні. Нині ж компанія розширює в Ужгороді свої виробничі площі, тож їй потрібні ще й механіки, електромеханіки, метрологи та інші фахівці, яких готує Політехніка.

Молодіжний «десант» компанії – керівник служби персоналу Ірина Терещенко, спеціаліст з комунікацій Марина Капац, рекрутер Анжела Гомокі, керівник інженерно-технічного відділу Віктор Бружеляк та керівник відділу вдосконалення виробництва Мирослав Дорогі, – шукаючи для нового заводу потрібні кадри, свою першу «висадку» зробили в одній із аудиторій ІТРЕ Львівської політехніки. Молоді фахівці розповіли студентам про компанію, її авторитет у світі, виробництво, ознайомили з курсами стажування тощо. До речі, після успішного шестимісячного стажування студентів і випускників запрошують на посаду інженера. А про те, що про них повсякчас дбають, свідчить той факт, що торік кожний третій їхній працівник отримав вищу посаду.

– Зустрічаючись із студентами технічних вишів України, хочемо налагодити з ними контакт, – говорить Ірина Терещенко. – Робимо все, щоб ті, хто нас обере, знайшли роботу за покликанням, отримували від неї задоволення і користь. Дуже сподіваємося на зворотній зв’язок, хочемо також зрозуміти, чого вони очікують від працедавця. Маємо надію на довгострокову співпрацю, на те, що студентів зацікавить наша інформація щодо програм стажування, працевлаштування молодих спеціалістів та перспектив кар’єрного зростання в міжнародній компанії. У Львівській політехніці нам заімпонувала висока активність студентів у дискусії, їхня кмітливість, вміння слухати і потім правильно відповідати на наші запитання. Найактивнішим ми вручили подарунки від компанії і чекаємо їх у себе на стажуванні.

презентація Jabil Circuit Ukraine LLC презентація Jabil Circuit Ukraine LLC презентація Jabil Circuit Ukraine LLC