У Львівській політехніці відбулася міжнародна конференція з управління якістю в освіті та промисловості

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з конференції

V Міжнародна науково-практична конференція «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи» мала змішаний формат (офлайн і онлайн). Серед тем, які обговорювали учасники, – європейський досвід упровадження систем управління якістю продукції та послуг, упровадження європейського досвіду забезпечення якості освітніх послуг у закладах вищої освіти, STEM-освіта, питання за і проти атестації здобувачів вищої освіти. На двох секційних засіданнях вдалося успішно проаналізувати європейський досвід упровадження систем управління якістю продукції та послуг в освіті й промисловості, а також питання інформаційно-вимірювальних технологій, стандартизації, сертифікації, управління якістю в освіті і промисловості.

Серед учасників та організаторів конференції – науковці Львівської політехніки, Академії технічних наук України, Науково-дослідного інституту метрології вимірювальних і управляючих систем, польські партнери з Жешувського політехнічного університету та Люблінської політехніки. Ініціювала захід кафедра інформаційно-вимірювальних технологій ІКТА Львівської політехніки спільно зі своїми науковими партнерами.

Конференція організована у межах виконання міжнародного освітнього проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module для заохочення до діалогу між академічним світом і суспільством, підвищення рівня поінформованості суспільства з європейської інтеграції, поширення знань про євроінтеграційні процеси, активізування науково-теоретичних дискусій і громадських обговорень, поширення досвіду і позитивних практик європейських країн у розробленні й упровадженні систем управління якістю продукції та послуг, розвитку міжнародної наукової співпраці тощо.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції