У Львівській політехніці відбулась церемонія нагородження та закриття чемпіонатів України з шахів

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Герб Львівської політехніки

14 грудня 2015 року у Львові завершились чемпіонати України з шахів серед чоловіків та жінок, які впродовж майже двох тижнів визначали кращих шахістів 2015 року.

Серед чоловіків найкмітливішим виявився львів’янин Андрій Волокітін, який набрав 7 очок та за додатковими характеристиками випередив усіх суперників. Серед жінок перемогла Анастасія Рахмангулова з Миколаєва з 6,5 очок. Чемпіонка світу з шахів Марія Музичук, яка цьогоріч змагалась з чоловіками, зайняла 10-ту сходинку національної шахової першості.

Церемонія нагородження та закриття чемпіонатів України з шахів відбулась у приміщенні актової зали головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка». Під час урочистостей голова тренерської комісії ФІДЕ гросмейстер Адріан Михальчишин вручив почесну нагороду Міжнародної федерації шахів заслуженому тренеру України Володимиру Грабінському – традиційну статуетку роботи львівського скульптора Володимира Одрехівського «Древо шахів» – як кращому тренеру світу за роботу з молоддю.