У Львівській політехніці відбулась онлайн-презентація українського виробника лікарських засобів ПАТ «Фармак»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Скріншот з онлайн-презентації

30 вересня 2021 року у Львівській політехніці відбулась онлайн-презентація українського виробника лікарських засобів європейського рівня компанії ПАТ «Фармак».

Докладно про діяльність компанії, її цінності, розвиток, структуру, про можливості працевлаштування, стажування та проходження практики на підприємстві розповіла фахівчиня сектору з підбору та адаптації персоналу ПАТ «Фармак» Віталія Заболотна.

ПАТ «Фармак» з 2010 року є лідером фармацевтичної галузі України завдяки якості та інноваціям. Компанія провадить експортну діяльність у більш ніж 20 країнах світу, виготовляє 20 нових препаратів щорічно, 220 продуктових досьє в портфелі компанії, більше 2900 працівників. 95% прибутку реінвестують у розвиток. Система якості «Фармак» відповідає європейським стандартам. Це дає змогу бути конкурентоспроможним на міжнародних ринках. Компанія має виробництво у містах Києві, Харкові, Шостці. Влітку цього року компанія відкрила новий цех у Києві. Очікують, що у 2022 році в компанії буде більше 3000 працівників.

Компанія має високу корпоративну культуру та організовує активне корпоративне життя працівників, організовуючи «День вишиванки», «День щастя», «Благодійні ярмарки», «Чарівний Санта», «День дякую!» та інші.

Компанія «Фармак» має налагоджену співпрацю з Інститутом хімії і хімічних технологій Львівської політехніки. Студенти і випускники Університету стажуються, проходять практику на підприємстві й у майбутньому стають працівниками компанії.

Компанія реалізує освітні проєкти «Школа молодого науковця», «Farmak_Lab», «Хакатон», «Співпраця з Малою академією наук України» тощо.

Онлайн-зустріч організували викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Романна Петріна та Жанна Паращин за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації