У Львівській політехніці розпочато внутрішній аудит системи управління якістю

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Фото з наради

У Національному університеті «Львівська політехніка» запроваджено внутрішній аудит системи управління якістю, метою якого є перевірка відповідності системи та її процесів вимогам внутрішніх нормативних документів Університету і ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015), а також підготовка до наглядового аудиту системи управління якістю Львівської політехніки.

Відповідно до наказу ректора цьогоріч внутрішній аудит системи управління якістю здійснюється одночасно з перевіркою готовності дирекцій та кафедр навчально-наукових інститутів до 2022/23 навчального року і за планом триватиме до 11 жовтня.

26 вересня відбулася вступна нарада групи аудиту за участю представника керівника Університету з якості проректора Олега Давидчака, керівника групи аудиту Алли Іванишин, директора Центру забезпечення якості освіти Романа Шуляра, членів групи аудиту, на якій було проведено інструктаж.

За підсумками внутрішнього аудиту системи управління якістю буде сформовано зведений звіт про результати із визначенням можливостей для покращення процесів і системи управління якістю Львівської політехніки.

Фото з наради Фото з наради