У Львівській політехніці колядували творчі колективи Народного дому «Просвіта»

Наталія Бельзецька, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з колядування

Сьогодні в холі на другому поверсі біля Актової зали відбулося вже традиційне вітання політехніків із Різдвяними святами від Народного дому «Просвіта». Творчі колективи, під керівництвом директора Степана Шалати, здивували всіх присутніх колоритними віншуваннями, виконали як добре відомі, так і нові колядки. Виступ також відвідали ректор і представники ректорату.

Наскрізною ниткою через увесь захід проходила ідея патріотизму, вшанування подвигу наших захисників, віри в диво та якнайскорішу перемогу. У віршованих привітаннях усім політехнікам бажали міцного здоров’я, надії, довгих років життя, сили, поваги від людей, та насамперед любові й миру. А нашому університету – нових здобутків і процвітання.

Колядки на злободенні теми змусили присутніх вкотре задуматися про високу ціну, яку доводиться щоденно платити за можливість жити на своїй землі. А відому коляду «Нова радість стала» та піснеспів «Многая літа» підхопили і спільно виконали всі політехніки.

Виступи наших бандуристок, сучасна коляда «Там во Бахмуті», присвячена воїнам ЗСУ, всесвітньо відомий «Щедрик» та ще багато музичних творів подарували нам сьогодні дух справжнього Різдва. Тож, приєднуючись до вітань Народного дому, зичимо всім українцям та нашій великій університетській родині процвітання й добробуту. Хай лунають дзвінкі колядки, в домі пахне кутею, а в серці панують мир, злагода і любов!

Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування Фото з колядування