Рецепти успіху для майбутніх економістів: у колегії та профбюро ІНЕМ започаткували пізнавальні зустрічі

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
на зустрічі з Андрієм Москаленком

Заохотити студентську молодь ІНЕМ до активних дій, пошуку цікавих можливостей для самореалізації поза навчанням вирішили у колегії та профбюро інституту. Для цього, з ініціативи голови соціально-правового відділу студентської спільноти другокурсниці Тетяни Маслак, започаткували пізнавальні зустрічі з представниками найрізноманітніших сфер.

Найпершими до студентів-економістів прийшли представники львівської влади. 20 лютого політехніки дізналися про цікаві можливості для молоді у Львівській міській раді від заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка та про цікаві програми, проекти для молоді від першого заступника голови ЛОДА Ростислава Замлинського і репрезентанток відділу молодіжної політики цього представництва.

– Мета цих зустрічей передовсім у тому, щоб наші студенти побачили на прикладах успішних людей, як ефективно використовувати свій час та дізналися, які є цікаві напрями і вектор діяльності. Ми організовуємо цикл лекцій з різними успішними людьми, щоб студенти вже відтепер розуміли, що їм найцікавіше. Хотілося б розширити роботу на загальноуніверситетський рівень. Орієнтуємося на студентів 1 – 3 курсів, бо старшокурсники зазвичай вже мають місце праці, а для молоді це цікаво і повчально, – наголосила Тетяна Маслак.

Особливо жвавою була зустріч із Андрієм Москаленком. Він розповів про свій кар’єрний шлях і також цікавився думками студентів, як вони бачать власну реалізацію в майбутньому. Головний наголос гість зробив на важливості час від часу озвучувати свої ідеї, бо саме це, на його думку, може зацікавити когось підтримати і допомогти реалізувати задуми.

– Вчіть іноземні мови зараз, щоб зекономити свій час у майбутньому. Також гуртуйте біля себе класних людей – це дуже важливо. За всіма успіхами стоять конкретні люди, тож уже відтепер ви можете формувати сильну команду для майбутніх успішних починань, – наголосив гість зустрічі.

на зустрічі з Андрієм Москаленком на зустрічі з Андрієм Москаленком на зустрічі з Андрієм Москаленком на зустрічі з Андрієм Москаленком на зустрічі з Андрієм Москаленком на зустрічі з Андрієм Москаленком