У Кабінеті Міністрів України презентуватимуть виставку «СФУЖО – 70», створену спільно з МІОК Львівської політехніки

МІОК Львівської політехніки
СФУЖО – 70

11 листопада 2019 року за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики Катерини Левченко у приміщенні Кабінету Міністрів України (м. Київ, вул. Грушевського, 12) відбудеться презентація виставки «СФУЖО – 70». Початок о 12:00.

Мета виставки – поширити знання про Світову Федерацію Українських жіночих Організацій та Український жіночий рух XX–XXІ століть в українському суспільстві й за кордоном та інтегрувати їх у культурно-освітній простір України, популяризувати діяльність СФУЖО як важливої частини міжнародного жіночого руху та невід’ємної складової світового українства.

У рамках виставки створено унікальну візуальну хронологію історії СФУЖО та Українського жіночого руху, яка містить сотні невідомих загалу фактів, архівних фото і документів. Також презентовано візуальні біографії голів СФУЖО з 1948 року по 2019 рік.

Виставку створено Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» спільно зі Світовою Федерацією Українських жіночих Організацій з нагоди 70-ліття СФУЖО.