У Хмельницькому політехнічному коледжі Університету відбувся перший випуск Академії Cisco

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
перший випуск Академії Cisco

5 червня 2018 року у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулась непересічна подія – перший випуск Академії Cisco.

Cisco – це американська транснаціональна компанія, одна з найбільших у світі, що спеціалізуються в галузі високих технологій, розробляють і продають мережеве обладнання. Однією з особливостей бізнес-моделі компанії стала багаторівнева розгалужена система сертифікації інженерів з комп’ютерних мереж. Завдяки тому, що іспити цієї системи перевіряють знання не лише продукції Cisco, а й загальні знання мережевих технологій та протоколів, багато організацій, що працюють на обладнанні інших фірм, визнають цінність професійних сертифікатів Cisco.

Саме тому перші 22 слухачі Академії, поєднавши два документи про освіту – сертифікат Академії Cisco та диплом Хмельницького політехнічного коледжу, а згодом і Національного університету «Львівська політехніка», значно покращують свої стартові умови для гарного працевлаштування.

Керівник Академії Cisco Віталій Безрук з зазначив, що знання, здобуті в Академії, стануть у нагоді в подальшому професійному зростанні молодих фахівців. Він подякував директору Хмельницького політехнічного коледжу Вадимові Овчаруку, керівникові Центру підготовки інструкторів Academy Cisco, старшому викладачу кафедри телекомунікацій Національного університету «Львівська політехніка» Оресту Костіву та доценту кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем Запорізької державної інженерної академії Наталії Поляковій за всебічну допомогу та сприяння розвитку Академії.

Набір на курси розпочнеться з нового навчального року.