У Хмельницькому політехнічному коледжі Університету відбулася зустріч випускників

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
зустріч випускників

10 червня Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» зустрічав своїх випускників. За їхніми плечима багато прожитого і пережитого, але думками всі вони повернулися в юність.

А за ці роки змінилось, мабуть, чимало, але навчальний заклад, як і раніше, тримає високу планку лідерства. Про це з великою гордістю доповів присутнім директор коледжу Вадим Овчарук. І хмельницьким політехнікам є чим пишатись: коледж активно розвивається, створює нові підрозділи, його студенти перемагають у найрізноманітніших престижних конкурсах та олімпіадах, соціокультурне життя вирує. Про надзвичайно цікаві, масштабні, креативні заходи коледжу розповідають чи не всі місцеві телеканали та преса, а флешмоб «Тризуб у вишиванках» зареєстровано як рекорд у «Національному реєстрі рекордів».

Під час зустрічі багато говорили і про перспективи розвитку навчального закладу. Випускники відзначили, що за останні декілька років коледж приємно вражає змінами інтер’єру. Робиться якісний ремонт приміщень навчального закладу, технічно оснащуються кабінети та лабораторії. Відзначили випускники і стратегічне мислення та бачення перспектив керівника закладу. До слова, саме Хмельницькому політехнічному коледжу Національного університету «Львівська політехніка» разом лише з коледжами Києва та Одеси надана честь приймати в себе у 2018 році делегацію керівників коледжів США.

Приємно, що й випускники вирішили долучитися до розбудови та підвищення авторитету своєї альма-матер, використовуючи свій багатий життєвий та виробничий досвід. Під час зустрічі 10 червня було створено Асоціацію випускників Хмельницького політехнічного коледжу. До участі у її роботі запрошують долучатись всіх, для кого коледж став рідним і хто небайдужий до його сьогодення.

зустріч випускників зустріч випускників зустріч випускників