У Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся флешмоб, занесений до Книги рекордів, та благодійний ярмарок

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з флешмобу

У День вишиванки викладачі, студенти, співробітники Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» вирішили продемонструвати всій нашій країні й усьому світові незламний український характер, оновивши свій рекорд 2018 року, коли на стадіоні навчального закладу найбільша кількість людей у вишиванках утворила формацію тризуба. Тільки цьогоріч на зміну гербу держави прийшов напис «СЛАВА ЗСУ!», який занесено до Книги рекордів України з кількістю 740 політехніків у вишиванках. Це вже третій рекорд хмельницьких політехніків, який занесено до Книги рекордів України!

Ще тривали події на стадіоні, а перед входом до навчального закладу розставляли столи й студенти усіх відділень коледжу розкладали частування, виготовлене їхніми руками, аби, продавши смаколики на благодійному ярмарку, зібрати кошти на підтримку наших воїнів. Ніхто з присутніх не зміг втриматись, аби не скуштувати апетитні ласощі. Підсумком ярмарку стала чималенька сума – 83 382 гривні, яку буде спрямовано на підтримку Збройних сил України.

Згодом перед очима присутніх, серед яких були представники Хмельницької Ради ветеранів, гості, жителі навколишніх будинків, батьки студентів, розгорнулось мистецьке дійство – патріотичний благодійний концерт вихованців студій Центру талановитої молоді «Політехнік». Також з нагоди Дня вишиванки відбулось нагородження найкращих студентів Хмельницького політехнічного коледжу за перемогу в олімпіадах із предметних та спеціальних дисциплін.

Докладніше про подію та фоторепортаж – на сайті Хмельницького політехнічного фахового коледжу.