У Хмельницькому політехнічному коледжі провели батьківські збори на семи локаціях надворі

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

Тісна співпраця студентів, педагогів і батьків є запорукою найбільш якісного освітнього результату. Від вміння педагога взаємодіяти з сім’єю студента багато в чому залежить ефективність формування особистості здобувача освіти. Куратори академічних груп Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» співпрацюють з родинами студентів із перших днів навчання. Традиційними в коледжі є батьківські збори в жовтні, які проводять за підсумками атестації.

Цьогоріч, зважаючи на епідеміологічну ситуацію, збори відбувались почергово на семи локаціях надворі: п’яти у навчально-відпочинковому сквері «Політехнік» і двох – на трибунах коледжівського стадіону.

З 21 до 23 жовтня кожен куратор у визначений час і місце зібрав батьків для обговорення нагальних питань: проблематика рубіжної атестації та семестрового контролю, підготовка до ДПА/ЗНО, дотримання санітарних вимог й алгоритм дій у випадку захворювання, недопущення і запобігання шкідливих звичок тощо. Обговорили й підготовку до можливого запровадження дистанційного навчання у разі оголошення червоної зони карантину.