У Хмельницькому політехнічному коледжі організували телеміст Хмельницький – Маріуполь – Тернопіль

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

Відзначаючи День Соборності України, працівники і студенти Хмельницького політехнічного фахового коледжу запросили на дружню бесіду своїх колег зі Сходу та Заходу України.

Учасниками телемосту Хмельницький – Маріуполь – Тернопіль «Соборність держави – це єдність студентства України» стали студенти Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка», Маріупольського будівельного коледжу і Тернопільського фахового коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. До розмови долучились директори навчальних закладів Вадим Овчарук, Антон Білай і Володимир Калушка та їхні заступники з виховної роботи.

Студенти, в якому місті б вони не перебували, глибоко поділяють ідею єдності українських земель, соборності України, що сягає своїм корінням у глибину віків і бере свій початок із IX століття. Сьогодні ж, у XXI столітті – це не тільки основа нашого життя, але й запорука процвітання країни. Тож студенти з радістю обмінялись презентаціями своїх міст – Хмельницького, Маріуполя і Тернополя.

Учасники телемосту, як і в далекому 1990 році, сформували студентський «живий ланцюг єдності» та спільно виконали гімн України.

Сьогодні хмельничани, маріупольці, тернополяни переконані, що Соборність України – це не тільки наша суспільна потреба й моральна необхідність, це вже тепле родинне свято!

Хмельницькі політехніки завжди раді зустрічати гостей у своєму навчальному закладі, а тому запросили всіх учасників телемосту побувати на гостинній подільській землі.

Докладніше – на сайті Хмельницького політехнічного фахового коледжу.