У Хмельницькому політехнічному коледжі Університету відбувся День відкритих дверей

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
День відкритих дверей

18 лютого 2018 року Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів.

Вир цікавих вражень підхопив гостей ще у холі коледжу. Тут були наочно продемонстровані результати педагогічної майстерності колективу та вміння студентів-старшокурсників розробити й виготовити різноманітні механічні та електронні моделі, пристрої та робототехніку, а також провести економічні розрахунки.

Знайомство з навчальним закладом розпочалось з перегляду відеофільму, який ознайомив присутніх з історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку коледжу.

Захід продовжився у актовій залі. З вітальним словом до гостей звернувся директор Хмельницького політехнічного коледжу Вадим Овчарук, який розповів про переваги навчання, структуру та основні здобутки навчального закладу, особливості продовження освіти за скороченою програмою у Національному університеті «Львівська політехніка». Секретар приймальної комісії Дмитро Пижов розповів про умови та правила прийому до коледжу у 2018 році, напрями і спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців та особливості подання документів до приймальної комісії.

Пролунало чимало зацікавлених запитань слухачів – і жодне з них не залишилось без відповіді. Проведене анкетування серед абітурієнтів показало, що 53 відсотки виявили бажання навчатися на підготовчих курсах.

Після офіційної частини всі присутні, розділившись на окремі групи, пройшли унікальним приміщенням освітнього закладу, що було побудоване саме під потреби навчання технічним спеціальностям. Тут достатньо спеціалізованих майстерень і лабораторій, верстатів та обладнання, комп’ютерних класів і телестудій. Коледж має можливість готувати фахівців на рівні сучасних вимог і володіє найпотужнішою матеріально-технічною базою. Враховані і культурно-просвітницькі та санітарно-побутові потреби студентів – велика комп’ютеризована бібліотека, музей, кімната народознавства, просторий спортивний та тренажерний зали, медичний, стоматологічний кабінети, їдальня з демократичними цінами та декілька буфетів – все для зручності студентів.

Наступний День відкритих дверей відбудеться 22 квітня 2018 року.