Цьогорічний випуск у Хмельницькому політехнічному коледжі Університету був особливим

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Випускники Хмельницького політехнічного коледжу

У Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулась церемонія з нагоди вручення дипломів випускникам 2022 року. Ця подія увійде в історію навчального закладу, адже це був найбільший за кількістю випуск та перший випуск бакалаврату!

405 випускників денної та заочної форми навчання отримали дипломи за сімома спеціальностями:

  • 274 «Автомобільний транспорт»;
  • 131 «Прикладна механіка»;
  • 133 «Галузеве машинобудування»;
  • 123 «Комп’ютерна інженерія»;
  • 073 «Менеджмент»;
  • 051 «Економіка»;
  • 121 «Інженерія програмного забезпечення».

Церемонія вручення дипломів випускникам 2022 року була опалена війною через російську агресію проти України. Сьогодні ми схиляємо голови у вдячності перед захисниками, які тримають небо над нашими містами. Серед них – і двоє цьогорічних випускників коледжу: Назар Апполонов та Максим Камінський. Ці хлопці з перших днів російського воєнного вторгнення пішли добровольцями на фронт. Навчання продовжували дистанційно й з окопів захистили свої дипломні роботи. На церемонії вручення дипломів також були присутні дистаційно.

Уперше в коледжі було вручено диплом з відзнакою батькам студента Хмельницького політехнічного фахового коледжу, який проходить паралельне навчання в американському College of DuPage (штат Іллінойс) за програмою ССІ – Олексію Горбатенку. До речі, цьогоріч право навчатись паралельно в українському та американському коледжі вибороли лише два українські студенти, й один із них – знову хмельницький політехнік! Це – третьокурсник відділення комп’ютерної інженерії Владислав Гірчук.

У добру путь, дорогі випускники – 2022 року! Хай Господь Бог береже кожного з вас і нашу рідну Україну!

Фоторепортаж із події – на сторінці Хмельницького політехнічного фахового коледжу у соцмережі Фейсбук.