Підсумки півріччя роботи ІННЦПКО Львівської політехніки: нові знайомства, нові гості, нові перспективи…

ІННЦПКО Львівської політехніки
групове фото

Культурно-просвітницька діяльність Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» у 2016–17 роках супроводжувалася різким зростанням зацікавленості нашим університетом з боку учнів та їхніх батьків, які проживають в регіонах, що не межують з Львівщиною.

Зокрема, ми радо приймали представників Кам’янко-Подільської гімназії.

Після тривалої підготовчої роботи та погодження програми заходів відбулася дуже продуктивна і плідна зустріч з учнями Малої академії наук Холодноярського району Черкаської області.

Ми з приємністю відзначаємо прагматичний підхід працівників Херсонського фізико-технічного ліцею, які перед приїздом представили чітку програму бажаних зустрічей і заходів.

Можна з впевненістю стверджувати, що ідеологічна профорієнтаційна доктрина Львівської політехніки виявилася правильною, далекоглядною і такою, що позитивно змінює освітній простір України. Це підтверджується тим, що жоден помітний захід у культурному житті Львова не відбувається без нашої участі.

Зокрема, свіжим і яскравим свідченням цього були події дитячого Міжнародного книжкового форуму у Львівському палаці мистецтв 1–4 червня 2017 року. Під час роботи форуму відбувалися корисні бесіди, круглі столи, які проводили представники Університету з дітьми та їхніми батьками. Батьки довіряють нам, схвалюють і підтримують наші проекти, впевнені в корисних результатах спілкування і співпраці з ІННЦПКО Львівської політехніки:

– Ми дякуємо Вам за те, що Ви не байдужі до інтелектуального зростання наших дітей!

представники Кам’янко-Подільської гімназії представники Кам’янко-Подільської гімназії представники Кам’янко-Подільської гімназії представники Кам’янко-Подільської гімназії представники Кам’янко-Подільської гімназії зустріч з учнями Малої академії наук Холодноярського району Черкаської області зустріч з учнями Малої академії наук Холодноярського району Черкаської області зустріч з учнями Малої академії наук Холодноярського району Черкаської області зустріч з учнями Малої академії наук Холодноярського району Черкаської області