Центр міжнародної освіти запрошує студентів на практику до Польщі у межах програми Leopolis for Future

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Лого програми Leopolis for Future

Польська фундація Leopolis for Future провадить набір студентів українських закладів вищої освіти для проходження професійної практики, яка відбуватиметься у липні-серпні 2023 року у провідних польських фірмах та установах.

Організатори компенсують вартість квитків і проживання, а також виплатять суму, не меншу від мінімальної заробітної плати в країні.

Термін подання документів продовжили до 31 березня. Також у перелік приймаючих установ додано нові підприємства та фірми.

Відповідно до умов проєкту студенти II та III курсів (бакалаври) та студенти І курсу магістратури мають можливість пройти практику в польських фірмах та установах упродовж одного-двох місяців у липні-серпні 2023 року.

Кандидати мають відповідати таким вимогам:

  • бути студентом(кою) Національного університету Львівська політехніка;
  • володіти англійською мовою не нижче рівня В2 або польською мовою не нижче рівня B1.

Надсилати документи англійською мовою потрібно до 31 березня 2023 року включно у Центр міжнародної освіти Львівської політехніки (oleksandra.v.stepaniuk@lpnu.ua).

Перелік документів

  • Резюме/CV (формат Europass).
  • Мотиваційний лист (обов’язково зазначити обрану інституцію чи установу, де студент(ка) має намір проходити практику, максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).
  • Згода на використання персональних даних та Інформаційне положення GDPR.

Ознайомитися з переліком установ, інституцій та корпорацій, а також взірцями всіх необхідних документів можна у доданих файлах.

Всі документи потрібно надіслати (скановані копії по порядку відповідно до вимог) одним файлом у форматі PDF, максимальний розмір ― 15 Мб. У полі електронного листа Subject та в назві pdf-файлу обов’язково треба зазначити назву програми, прізвище претендента і назву фірми (зразок ― Leopolis_Petrenko_KPMG). Будь-які документи, надіслані після крайнього терміну, та листи, які матимуть у темі іншу назву, не будуть прийняті до розгляду.

Відбір відбуватиметься в три етапи:

  1. внутрішній відбір аплікацій;
  2. онлайн-співбесіда з координаторами програми;
  3. фінальна онлайн-співбесіда.