Триває пошук партнерів для участі у проєктах, які фінансує Європейський Союз

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Львівської політехніки інформує науковців Університету, що триває пошук партнерів для участі у проєктах, що фінансуються Європейським Союзом, з можливістю підписання угоди про співробітництво в галузі досліджень і розробок.

Станом на сьогодні доступні такі можливості.

  • Стартап чистих технологій у Великій Британії шукає промислових та наукових партнерів для угоди про співробітництво в галузі досліджень щодо прогнозного моніторингу та вловлювання витоків фторованого газу.
  • Консорціум на чолі з турецьким університетом шукає партнерів для реалізації проєкту в рамках програми «Цифрова Європа», який зосереджений на розвитку передових можливостей через використання ШІ, аналізу даних та інтернету речей у сільському господарстві та управлінні відходами.
  • Німецький університет розробив нову технологію комп’ютерної томографії, яка поєднує в собі зменшення артефактів подвійної орієнтації та злиття 2D/3D з високою роздільною здатністю.
  • Іспанський коуч і фасилітатор, який підвищує організаційний добробут, продуктивність і розвиває м’які навички, шукає можливості для міжнародної співпраці по цілому світу.

Докладніше – на сторінці Проєктного офісу Львівської політехніки у соцмережі Фейсбук.