Триває конкурс досліджень студентів кафедри ОА на здобуття гранту від вітчизняних підприємців

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Триває конкурс науково-практичних досліджень студентів кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки на здобуття гранту в розмірі 10 000 гривень від співвласників ТМ Quant – Тараса Захарка (випускника Львівської політехніки) та Мар’яна Вацяка. Вони прагнуть підтримати активних у професійному розвитку студентів та підвищити їхню мотивацію, залучивши до аналізу різних аспектів започаткування нових видів бізнесу, обґрунтування їхньої перспективності, виявлення загроз і можливостей зовнішнього середовища, формування рекомендацій щодо виходу підприємства на нові ринки збуту тощо. Студенти презентуватимуть перед інвесторами результати своїх науково-практичних досліджень та відповідатимуть на запитання.

Результати науково-практичних досліджень студента-переможця стануть підґрунтям для рішення інвесторів про започаткування нового бізнесу в теперішніх умовах в Україні. Якщо запропоновані рекомендації хоч на 90% будуть успішно реалізовані на практиці й забезпечуватимуть прибуткову діяльність, то студент-переможець, окрім гранту, який буде надано у квітні 2023 року, отримає електросамокат (через півроку після оголошення переможця і початку впровадження результатів його науково-практичного дослідження).

Ініціатором цього конкурсу науково-практичних досліджень для студентів IІІ–IV курсів бакалаврату, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування», є доцент кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай.