Топові фахівці Видавничої компанії Elsevier проведуть два вебінари для українських науковців

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України
Заставка до заходу

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України запрошує до участі у двох вебінарах у формі публікаційних семінарів для українських вчених 9 та 10 жовтня 2023 року, організованих спільно з Видавничою компанією Ельзевір (Elsevier).

Цей захід проводять для вчених з України з метою підтримки під час війни, просування українських журналів та наукових публікацій в базі Скопус, якою володіє Ельзевір. Топові фахівці, які відповідають за політику, етику, якість і рівень публікацій в журналах Скопус, проведуть два вебінари для представників України. Важливо, що можна буде задати прямі запитання й отримати коректні відповіді щодо просування журналів та власних публікацій.

Вебінари будуть цікаві:

  • науковцям і дослідникам з університетів та науково-дослідних інститутів;
  • редакторам журналів;
  • рецензентам;
  • бібліотекарям.

Тематика вебінарів:

  • 9 жовтня, понеділок, 15:00 (український час) – сесія для редакторів журналів щодо ролі редакторів, тем наукових досліджень, відкритого доступу, міждисциплінарних досліджень та колаборації, індексації, шляхи до визнання журналів;
  • 10 жовтня, вівторок, 15:00 (український час) – сесія для українських дослідників щодо кращих практик з написання рукописів, наукових комунікацій, визначення належних журналів, кращих практик з рецензування наукових статей, інновацій в рецензуванні, тренінг з етики.

Реєстрація

   

Приєднані файли