Технологічний фаховий коледж Університету бере участь в онлайн-дослідженні SELFIE від Європейської комісії

Технологічний фаховий коледж Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Відокремлений структурний підрозділ «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» бере участь в онлайн-дослідженні SELFIE, яке провадить Європейська комісія.

Предметом дослідження є стан цифровізації, ефективності використання цифрових технологій у закладі освіти.

В онлайн-дослідженні SELFIE використано опитувальники, за допомогою яких анонімно та добровільно збирають думки керівників, викладачів і студентів закладу освіти. За отриманими результатами буде сформований інтерактивний звіт, який допоможе виявити сильні та слабкі сторони цифровізації коледжу.

SELFIE має три опитувальники, по одному для кожної категорії користувачів – керівників закладу, викладачів та студентів. Кожен із опитувальників містить низку основних питань, які поділено на шість загальних галузей: лідерство, інфраструктура й обладнання, неперервний професійний розвиток, викладання та навчання, практики оцінювання, цифрова компетентність студентів.

Після завершення опитування коледж матиме можливість одержати відкриту відзнаку SELFIE, яку можна використовувати у блозі, на вебсайті, у соціальних мережах або в підписі електронних листів.

На основі отриманих результатів дослідження та їхнього аналізу буде сформовано управлінські рішення як один із елементів забезпечення внутрішньої системи якості освіти.