Стартап-школу Львівської політехніки відвідала делегація Торгово-промислової палати міста Ерфурта

Tech StartUp School Львівської політехніки
Tech StartUp School відвідала делегація ТПП міста Ерфурта

Делегація Торгово-промислової палати міста Ерфурта, столиці Тюрингських земель Федеративної Республіки Німеччини, побувала у Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка».

У межах зустрічі, яка відбулася за сприяння Німецько-Українського освітнього центру Львівської політехніки, німецькі гості оглянули прототипи, представлені у StartUp Market, і заслухали пітчинг фіналістів проекту StartUp Прорив. У підсумку засвідчили високу якість і конкурентоздатність презентованих проектів та обговорили співпрацю із резидентами школи.

А вже 17 червня 2019 року автори найцікавіших стартапів – переможці StartUp Прориву – братимуть участь у Дні Інвестора в Тюрингії – другому за масштабами заході у Німеччині такого типу, на який з’їжджаються близько 700 стартаперів та інвесторів з усього світу.

Tech StartUp School відвідала делегація ТПП міста Ерфурта Tech StartUp School відвідала делегація ТПП міста Ерфурта Tech StartUp School відвідала делегація ТПП міста Ерфурта Tech StartUp School відвідала делегація ТПП міста Ерфурта Tech StartUp School відвідала делегація ТПП міста Ерфурта Tech StartUp School відвідала делегація ТПП міста Ерфурта