ROCKOKO + Lviv Jazz Orchestra = незабутній вечір: створений політехніками гурт виступить у Львівській філармонії

Наталя Яценко, тижневик «Аудиторія»
ROCKOKO + Lviv Jazz Orchestra

Гурт ROCKOKO, створений львівськими політехніками, святкує своє творче п’ятиліття у мандрах, але, звісно, з музикою – ще на початку жовтня вирушив у тур Україною. У Львові ми їх почуємо 3 листопада у філармонії. Виступ буде особливим, бо в тандемі зі симфонічним оркестром.

До кінця листопада хлопці даватимуть концерти в різних містах – на них чекають Біла Церква, Дрогобич, Стрий, Тернопіль, Житомир, Мукачево, Чернівці тощо. Слухачі Луцька, Хмельницького й Запоріжжя вже отримали й оцінили нестримну енергію музики ROCKOKO. До речі, у Луцьку гурт побував уже втретє, він співпрацює з колективом «Флайза» – у спільній пісні «Ой, роде наш красний» виконали струнні партії.

ROCKOKO зараховує себе до жанру Symphonic Rock та його розмаїття – Acoustic, Pop, Dance, Drum and Bass, Metal та ін. Оцінити рококівський оригінальний принцип аранжування авторських композицій та популярних хітів можна буде тим, хто у Львові, 3 листопада. Торік гурт уже давав подібний концерт, але цей виступ дещо інший – супровід оркестру буде упродовж усього вечора, ROCKOKO виконає понад 15 творів, половина з яких – авторські, але й серед хітів – новинки, які ще загал не чув.