Студія кар’єри Університету запрошує студентів на презентацію кар’єрних можливостей компанії «Хлібпром»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка презентації

Студія кар’єри Львівської політехніки спільно з представниками ПрАТ Концерн «Хлібпром» організовує відеозустріч для студентів технічних спеціальностей. Під час заході присутніх ознайомлять з актуальними вакансіями в компанії та вимогами до кандидатів, можливостями проходження практики й умовами працевлаштування для молодих фахівців.

Особливо корисною зустріч буде для студентів Інституту механічної інженерії та транспорту й Інституту енергетики та систем керування всіх курсів.

Зустріч відбудеться 9 червня 2023 року на платформі Zoom. Початок об 11:00.

Довідка

ПрАТ «Концерн Хлібпром» – одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виготовляє до 200 тонн продукції: хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тістових напівфабрикатів. У структуру компанії входить 5 переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях.

За 20 років існування компанія зарекомендувала себе як добросовісний виробник, надійний партнер та прогресивний галузевий оператор. «Хлібпром» залишається одним із найбільших інвесторів та роботодавців у регіонах своєї присутності.